330842.jpg
Matkalaukut on tehty Tiimarista ostettujen pyyhekumien säilytysrasioista. Ne on päällystetty ulkopuolelta Britalta saadulla ohuella nahalla ja sisäpuolelta kankaalla, reunat maalattu alumiininväriseksi.
330864.jpg
Ruohonleikkuri on tehty kermapurkin yläosasta ja jostain pienestä korkista, mustat pienet nystyrät ovat mitä lie koneen osia (mustaksi maalattuja helmiä), pyörät nappeja, aisa rautalankaa kuten kaasuvaijerikin.

406775.jpg
Futonit olen tehnyt muutama vuosi sitten ulkolaisen nukkekotilehden ohjeen mukaan.
406793.jpg
Pitäähän nukkekodissa olla pallotuoli. Sen tekotekniikan luomiseen meni tosin vähän aikaa, mutta lopulta monen kokeilun jälkeen olin lopputulokseen melko tyytyväinen, tosin tuolla varastoissa on tarpeettomana vielä jokunen erikokoinen pallotuoli...Sen oikean koon luominen oli se vaikein homma.
406744.jpg
Sitten innostuin tekemään erilaisia nojatuoleja... Tässä viidakkokankaalla päällystettynä. Tuolilla oleva käsityö on Arjan nuppineuloilla kutoma.
406762.jpg
Nukkekodin perheeseen kuuluu puolivuotias tuontivauva, Carlos, ei tosin kuvassa, hänelle tein sängyn.
406837.jpg
Tein lelukurssilla syksyllä 2005 tämän arkun, siinä on avain, tosin lukko on juuttunut kiinni eikä avain käänny....
406882.jpg
Ystäväni kävi Bankokissa, minä sain tuliaisina ihanan kahvi/teekaluston sekä banaani- ja sipulipurkit.
406901.jpg
Kolmikulmainen sohvapöytä on tehty koivuviilusta ja muovisista neulansuojuksista.
406840.jpg
Ystävääni huvitti kovasti, kun tämän lahjan aukaisin ja aloin riemuita....
406883.jpg
Nämä uuden digikameran kuvat eivät vielä ;) ole kovin teräviä, vielä on opittavaa. Tässä kuvassa on olohuoneen pöytä tuoleineen, matto on ystäväni Arjan tekemä samoin pöydän pitsiliina. Suklaakakun on taitavilla sormillaan leiponut Ninna.
406899.jpg
Syksyllä 2006 Ninna pyysi sahaamaan hänelle sivustavedettävän sängyn osat, mallin sain itse luoda. No, samalla sitä tietenkin tekee kaksikin sohvaa kun kerran aloittaa (omani aion sijoittaa siihen unelmien kaappitaloon). Ninna sai oma sohvansa puuvalmiina, minä maalasin omani öljyväreillä.
406896.jpg
Matto näissä kuvissa on Annen tekemä huonekalukankaasta.
406831.jpg
Me teimme Marjukan kanssa toisillemme 'stressaamattomat' joulukalenterit. Tässä vähän maistiaisia siitä: naisväelle alusvaatteita, päällimmäisenä housupinossa on äidille tarkoitetut pitsiset tangat. Makeita tällaisen kalkkiksenkin mielestä!
406892.jpg
ja sokerina pohjalla tällainen alusasu, äidillekö? Ei ainakaan teinitytöille!
406895.jpg
Minijoululahjoja nämäkin, Gunvorilta Riikan tekemiä kirjoja ja korttitauluja.
406891.jpg
Marjukan joulukalenteria varten hakkasin puita, tein ihan oikeita koivuisia takkapuita (maalasin oksiin valkoista tuohta) ja mäntyisiä saunapuita. Sammalla sahasin ja hakkasin puita Gunvorille ja itsellenikin. Vielä niitä on vaikka kuinka, joten vaidettavaa jonkun kanssa niistäkin varmaan saa.
406829.jpg
Tämä puunkantokori on tehty helmikuun Turun kerhossa.
406887.jpg
Ja tämän korin tein seuraavana aamuna kotona. Materiaali näissä on paksuhkoa kirjepaperia, jonka ajoin paperisilppurista läpi.
406902.jpg
Ystävänpäiväkori. Aloitin tämän koiri 1,5 vuotta sitten, punoin sen varmaan kuuteen kertaan, eikä siitä vaan tullut kunnollista. Olin viisas ja säästin ne nuhraantuneet rautalangat ja otin sunnuntain kerhoon mukaan aikomuksenani aloittaa se vielä kerran. Ninna opetti meille taas punontaa ja ilmeisesti totesi  korini toivottomaksi. Hänpä purki korini kokonaan ja punoi sen opetuksen ohessa valmiiksi, ystävänlahjana. Kelpaisko halot vastalahjaksi?
414192.jpg
Itse tehty piano ja Krizzeltä saatu viulu.
414184.jpg
Sain Marjukalta joulukalenterissa laserprinttejä. Marjukka kävi veljentyttärensä kanssa mineilemässä ja katsomassa koiria.  Kuvassa minun aikaansaannokseni, pieni moderni taulu on kesken kehystyksen, koska aika loppui.
790400.jpg
Tässä Raijan Tekemät ihana pellavainen kylpytakki ja hörhelöhanskat.
871710.jpg
Reutterin muovilaatikon uusi elämä valaistuneena akvaariona
Akvaarion koko noin 8x5x5 cm
Kalat on Stella tehnyt nke-liastan ensimmäisessä joulukalenterissa, samassa kalenterissa sain tuon englantilaisen rantahiekan, kivet ovat alle 0,5 cm kokoisia
871703.jpg
Kanto on pala kaarnaa, joka on aikoinaan ollut yhdessä omista akvaarioistani
kasvit ovat erilaisten muovikasvien osia.  Kalat olivat punainen, sininen ja oranssi, maalasin niihin hiukan kimalletta.

871703.jpg
Valo on tehty samoin, kuin kahvilassakin, tässä tapauksessa johdon päätä on kiinnitetty vain maalarin teipillä paristokotelon napoihin ja hyvin pelaa niinkin!