Yllä oleva joulukalenteri on kokoa 5x7 cm ja sain sen Britalta. Se on pikkuinen kortti oikeassa elämässään, mutta tänä vuonna se myös toimii joulukalenterinani. En olisi raskinnut sitä alkaa avata, mutta Britan kehoituksesta sen nyt kuitenkin teen.

Lisäksi osallistun tänä vuonna nke-ryhmän romujoulukalenteriin ja parinani on Tellu.

Tässä Tellun kauniit pienet paketit tänä aamuna ennen paketin numero 1 avaamista:

Minulla oli koko joulukuu hyvin kiireinen, enkä ehtinyt päivittäin kuvaamaan ja julkaisemaan joulukalenterini luukkuja, joten nyt sitten kerralla koko kalenteri.

Tellu oli tehnyt tosi kauniita paketteja, liimannut niihin kauniita tunnelmallisia kuvia. Hän myös tekin minulle haastavaksi pakettien avaamisen: ne oli liimattu tosi tiukasti kiinni!

Tässä ne nyt sitten ovat, eivät missään päiväjärjestyksessä, mutta kaikki kuitenkin, lukuunottamatta muutamaa pientä helmeä, jotka jo ehdin käyttää yhteen joululahjaan, anteeksi Tellu! Me teimme toisillemme yhden ylimääräisen paketin ja saamassani paketissani olivat nuo oikeassa reunassa etualalla olevat tavarat, Iris-tarjotin, Iris-lautasia, käsityökori leipäkori sekä kirja ja takana näkyvä Iris-taulu.

Nuo metalliesineet tuossa ovat tosi mielenkiintoisia, niistä pitää kehitellä jotain, punavalkoisen muovien hyllynauhan käytän johonkin verhokapaksi, ja näissä 'romuissa' on paljon muutakin, jolle varmasti kehittelen käyttöä. Jouluaaton paketista löytyi yllättävästo Atelje Margarethan pieni ristipisto työ!  Onneksi se on pieni, sillä minähän en ole mikää pistelijä, mutta tuon kyllä yritän saaada pistellyksi, kaunis jouluinen pieni taulu.

Kiitos Tellu!