Kesä on lähes mennyt, jos se koskaan oikein tosissaan alkoikaan, tuntuu kuin olisi koko ajan ollut vain syksyä.  Kesän aikana Tarula talonakin on hiukan edistynyt ja Raunistulan kerhossa järjestimme nimipäiväswapin ja Marjan päivähän on elokuussa ja sain ihania aarteita kerholaisilta. Kiitos niistä vielä kerran!

Se mitä itse olen tässä elokuun aikana muuten tehnyt, ovat pahvista valmistetut kalusteet. Potkun tähän taas kerran antoi kerho, sillä osa kerholaisista halusi tehdä aiemmin postatun puulaatikkokaapin kaltaisen kaapin ja siinä yhteydessä sitten taas into kokeilla yhtä sun toista palasi. Kerholla jäi jämäpaloja pahvista ja tarkkana tyttönä en raskinnut niitä pois heittää ja niistä pikkupaloista syntyi renginkaappi. Kaappi kuuluu nyt Gittan kokoelmiin. wink Kuva vain on hiukan huono, sillä se on otettu puhelimen kameralla. 
Tarulaan syntyi myös uusia kalusteita, tein huuvan, josta en tiedä tuleeko se koskaan Tarulaan, jotenkin ei vaan sinne sovi, mutta toivottavasti se joskus löytää paikkansa joko minun tai jonkun ystäväni nukkekodista.
 

 
Tarulan kirjastoon piti saada kaksi kirjakaappia, tein hyvin yksinkertaisen mallin, jossa on liukuvat pleksiovet.

 
Kauan olen ihaillut yhtä sänkyä suosikkiblogissani Dollshouse MiniatureFurniture . Aina olen kutenkin todennut että näyttää liian monimutkaiselta ja vaikealta tehdä. Mutta sänky näyttää niin kivalta, että pakko oli yrittää.  Tietenkin ohjeet piti soveltaa saatavana oleviin materiaaleihin ja lisäksi se, että halusin tehdä sängystä parisängyn ja niinpä blogissa olleet kaavat eivät tietenkään sopineet. Mutta sänky syntyi, muutama moka siihen jäi, mutta se soveltuu oikein hyvin Linnean makuuhuoneeseen. Sängyn väri on huomattavasti enemmän vaaleanpunertava kuin kuvassa näyttää. Tätä sänkyä tein lähes viikon, pahvin kuivuminen kun tahtoo kestää aika pitkään ja vaiheita on niin monia. Materiaalina käytin 2 mm paksuista konepahvia, erilaisia pahvipakkauksia (esinm. kauraryynipakkauksia) ja lehtiöiden takakansien pahveja, kuviot on tehty paksusta paperista ja muotoiltu kuperiksi. Patjojen tekotavan näkee kuvasta, pitäähän Linnealla olla kunnon patja sängyssään! Jalat ja nupit on tehty hammastikuista, sirkoista ja jostain pienistä muoviosista, joista en tiedä mitä ne ovat olleet.