Harvakseltaan on edelleen päivityksiä täällä. Tehtyä on tullut kaikenlaista, mutta suurin osa niistä on joulukalenterijuttuja, jotka pitäisi kuvata ja tänne siirtää.

Raunistulan kerhossa olemme pienemmällä joukolla tehneet kalusteita. Alunperin kolme jäsentä halusivat tehdä puulaatikon/tiskipöydän
Eijan ja minun keväällä tekemiemme mallin mukaan.


 


Edellä malli ja tässä Railan ja Merjan kaapit, myös gitta teki oman puulaatikkonsa, mutta valitettavasti siitä ei ole kuvaa.
 


Railan puulaatikkoMerjan  kaappi

Tämän jälkeen kerholaisten innostus kasvoi ja teimme peilipiirongin. Tässä erään ystävän vanha piironki, jonka kännykällä kuvasin

 


Sitten se pienennettiin ja aloitettiin piirongin teko. No Merja innostui  ja teki kaksi piironkia, joista toinen kuvaushetkellä oli Naantalin kirjastossa näyttelyssä.Vasemmalla Railan, keskellä minun ja oikealla Merjan. Merja oli tehnyt meille kaikille hienon hajuvesipullon pidettäväksi piirongin päällä.
Piirongit on tehty konepahvista, jalat puusta, peilit auton peilinkorjausmuovia, lasiovet maalattua muovikalvoa. pikkukaappien ovet eivät avaudu, laatikot avautuvat kaikki.